Post by lenmoldpincutu on Mar 9, 2022 21:33:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Epic Fantasy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Epic Fantasy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neobmedzený hack bodov ▞▞▞
▞▞▞ Epic Fantasy 2022 version ▞▞▞
Hra sa snaží byť nečinnou hrou. Posledná aktualizácia bola krokom správnym smerom, no najväčšie problémy stále pretrvávajú. Jeden základný mechanik vyžaduje, aby ste nechali hru otvorenú a spustenú celé hodiny. Ďalšia časť je, že to vyžaduje, aby ste si postavili 3 tímy, takže potrebujete 15 postáv a na ich zvýšenie je potrebné 12 kópií každej postavy. Hra je drahá, ak chcete platiť, pretože mesačný lístok je 18 dolárov, čo je viac ako mmo sub. A hra nemá žiadneho sprievodcu, takže netušíte, čo sa deje.
⚠️Komunikácia so serverom. odstráňte skupinu 2! Prečo to musia byť dva tímy?
Toto je len jedna z najnovších hier, ktoré sa platia za výhru v odpadkoch. Všetky majú úplne rovnaké vlastnosti, len inú kožu. Strašné
Nedá sa aktualizovať, hra v obchode s aplikáciami sa tiež nedá aktualizovať lol
páči sa mi používateľské rozhranie tejto hry. Aj keď je potrebné zlepšiť funkciu chatu, nechcem systém, chcem vidieť, ako ľudia chatujú.
páči sa mi táto hra
Veľmi zábavné a odlišné od ostatných, ktoré som hral. Najprv, ale rýchlo, narazíte na výplatu, aby ste mohli postupovať. Príbeh nie je zaujímavý a postavy sú všeobecné. Bohužiaľ túto hru nemôžem nikomu odporučiť. A nespočetné množstvo problémov s pripojením k serveru. Ale soundtrack je Fire.
Bola nastavená ako 3 hviezdička, teraz klesla na jednu za vymazanie úprimnej recenzie a znova poviem, že za víťazstvo sa za hru veľmi platí, pretože každé 3 etapy môžete zaplatiť 17,99 za dobrodružný lístok, aby ste po dokončení každej etapy získali viac odmien. Okrem toho sú postavy a celkovo hrateľnosť dobrá a baví ma to. Odteraz buďte úprimní a udržujte si negatívne recenzie a naučte sa z nich robiť lepšie namiesto ich odstraňovania.
Dobrá úvodná hudba. Nie je to zlá hra. Veľa na klikanie
hra je férová pre hráčov f2p aj p2p..
Prečo recyklujete modely postáv z Elchronicle? Je to lenivé a lacné. A prečo potrebujeme 15 hrdinov a 12 kópií každého z nich, aby sme sa dostali dopredu? Prepáčte, nedotýkate sa mojich vrecúšok. Odinštalované.
Všetko z úvodnej hudby je zábavné, jediná časť, ktorá sa mi na tejto hre naozaj nepáči, pretože zakaždým, keď trénujem, keď spím, dostávam textové správy, že môj overovací kód je... milujem túto hru, ale vývojár práve som stratil všetku dôveru, ktorú som mal v ich spoločnosť
Epic Fantasy Simulation lvxf
pokúste sa prihlásiť na akýkoľvek účet, dokonca aj hosť a iba komunikuje so serverom a vôbec sa nenačítava. keby som mohol dať nula hviezdičiek tak by som. ak máte rovnaký problém, nesnažte sa ho vyriešiť a vzdajte sa hry. nvr vyrieši akýkoľvek problém
Ten istý starý gacha
Fantasía épica Simulación iqfe
Udržiavanie mnohých tímov, zatiaľ čo miera gacha je hrozná? Takýmto tempom by som túto hru nehral.. pridaj olej do ohňa, hra nie je ničím pôsobivá v porovnaní s inými hrami podobného žánru...
Epic Fantasy Παιχνίδια προσομοίωσης fst
Keď nový kód
Dostal som aplikáciu, pretože som fanúšikom anime. Nenašiel som nič súvisiace s anime, ale hru si užívam. Rýchle levelovanie a ľahko pochopiteľné systémy na zlepšenie vašich bojovníkov. Milovať to doteraz
Toto je veľmi NC hra, grafika je taká krásna 😍❤
Na kontrolu je príliš skoro
Páči sa mi, ako vás tento gacha núti vymyslieť 3 relevantné a dobré tímy po 5 postáv, aby ste nemali toľko nepodstatných waifusov a manželov. Veľmi cool pohľad na gacha.
Hra má veľký potenciál, ale nepáči sa mi myšlienka mať 3 čaty. Bolo by lepšie mať len 1, aby sme sa mohli sústrediť na budovanie lepšieho tímu.
Táto hra je celkom zábavná ťahová RPG s automatickým hraním, vďaka čomu je oveľa jednoduchšie hrať hru a získavať odmeny, zatiaľ čo robíte iné veci, takže nič nezmeškáte.
Je to zaujímavé
Zrútil sa a nefunguje na telefóne
Skvelá hra. F2p priateľský. Žiadne otravné ponuky zakaždým, keď dokončíte etapu. Veľa obsahu.
Nehral som, ale komentáre s 1 hviezdičkou sa zdajú byť pravdivé
Bavilo ma to, ale nepáči sa mi myšlienka, že by som musel udržiavať 3 rôzne družstvá
Je to dobré na prvých niekoľko hodín, je to jedinečné, s 3 tímovými systémami. potom si uvedomte, že aj potrebné zdroje sa zvyšujú exponenciálne, :0... predstavte si, že sa zvýšilo 15 hrdinu pre 3 tím (s duplicitnými drahými zdrojmi na zvýšenie úrovne, upgrade, artefakt atď.). Nedostatok obsahu na prekonanie bariéry zdrojov a fázy (bez platenia). Prepáčte, práve som to odinštaloval.🙏
Nemusíte ani čakať, zábava v prvých piatich minútach!!!!
Reqlly good dáva možnosť hrať na výhru. Ale nie nevyhnutné
Vyzerá ok, ale nie je v poriadku. Aby ste dosiahli pokrok, musíte upgradovať 15 hrdinov, Lol, to je príliš veľa. Nie je to zábavná hra. Prebieha odinštalovanie.
Epic Fantasy Penyelakuan mjuv
Nemôžem robiť udalosti v hre, zakaždým, keď idem, len poviem, že sa nemôžete zúčastniť tejto udalosti (dokonca ani udalosti prihlásenia), takže naozaj nemôžem dať dobré hodnotenie
Ak máte radi hry, v ktorých nie ste zapojení do boja, toto je vaša hra. Presne ako Raid
Celú cestu dokončíte autom... Prečo!?!? Pridajte do toho aspoň nejaký blokový reťazec, inak to nikomu nestojí za čas. Ak hráte túto hru... vyzývam vás, aby ste sa poobzerali po niečom lepšom. Ak túto hru nehráte ako f2p... Choďte k terapeutovi, je najvyšší čas.
Zatiaľ dobrá grafika a hrateľnosť. Je potrebné hrať viac, aby ste lepšie porozumeli.
Ahoj. Môžete, prosím, opraviť pohyb kamery počas bitky? Lebo ma z toho bolí hlava. Btw tato hra je uzasna dakujem. Dávam jednu hviezdičku, aby ste si to všimli. Po aktualizácii svoju recenziu upravím.
Veľmi ťažké získať ssr
Epic Fantasy Παιχνίδια προσομοίωσης fst
Zaplatiť za výhru
Zábavná hra. Je to kombinácia ťahovej RPG a nečinnej hry. Je to jedinečné, pretože hra je zvyčajne buď jedna, alebo druhá. Odporúčam to vyskúšať. Má tiež selektory znakov, čo oceňujem.
Money Tree 2: Cash Grow Game Simulácie otv
Zábavné a štedré odmeny.
Dobrá grafika, ale plynulé hranie
Viem, že je to nová hra, ale aj tak je krásna ❤️, ale hodnotím ju jednou hviezdičkou, pretože to, že veľa hráčov znejú ako AI alebo roboti, mi naozaj lezú na nervy. A nie skutočných ľudí, ktorí hrajú hru, skoro nikoho nevidím, ako chatuje a rozpráva. Dokonca som skontroloval kanály, ale hra 10/10, ale mali by ste skutočne odomknúť zvitky okolo úrovne 1 a ďalších funkcií pri spustení hry, je to naozaj dobré.